Verschil hairstrokes, microblading en powderbrows (wenkbrauwen).

Bij hairstrokes of haartjestechniek probeert men wenkbrauwhaartjes te imiteren, dit gebeurt machinaal en blijft gemiddeld tussen de 3 tot 12 jaar. Gemiddeld want er zijn uiteraard uitzonderingen bij wie het sneller vervaagt of bij wie het langer blijft. Aangezien het pigment dieper wordt ingebracht en ook nog een klein beetje uitzet ziet dit er iets voller en grover uit.
Microblading is eigenlijk hetzelfde principe, men gaat ook wenkbrauwhaartjes trachten te imiteren, dit gebeurt echter niet machinaal maar handmatig. Met een ultrascherp mesje (blade) worden er kleine groefjes (sneetjes) in de huid aangebracht waar pigment wordt ingebracht.
Deze haartjes zien er nog iets fijner uit dan bij de hairstroke techniek en creëert een zo natuurlijk mogelijk ogende wenkbrauw.
Aangezien dit oppervlakkiger is (minder diep) blijft microblading slechts 1 tot 2 jaar en dient dit dus regelmatig te worden bijgewerkt, om die reden spreekt men ook soms van semi-permanente make up. Welke techniek het beste bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren, eerst en vooral van de manier waarop jouw eigen natuurlijke wenkbrauwen (nog) zijn opgebouwd en uiteraard is het ook een kwestie van persoonlijke smaak. Hou er rekening mee dat hairstrokes soms een iets ruwer, grover, opvullend effect geeft dus wanneer je echt heel duidelijke fijne haartjes wil onderscheiden kies je best voor microblading.
Na 1 of 2 jaar omschakelen van microblading naar hairstrokes is doorgaans geen probleem, omgekeerd is echter een ander verhaal, dan is het afhankelijk van de mate van het vervagingsproces.
Heb je dus nog veel twijfels, dan raden wij aan om met microblading te starten omdat dit toch een stuk minder definitief is. Wij helpen je graag met je keuze dus kom gerust eens langs voor advies.

Powderbrows is de allernieuwste wenkbrauwtechniek in permanente make up. Het grootste verschil met hairstrokes of microblading is dat men bij powder brows geen haartjestechniek maar eerder een poedereffect nabootst. De wenkbrauwen worden als het ware ingeschaduwd maar dan op een heel natuurlijke zachte manier. Idem dan bij microblading dient deze techniek ook regelmatig opgefrist te worden. Wij zijn zelf in de wolken met de resultaten van deze nieuwe techniek

Wenst u een afspraak of meer informatie ?
Vul volgend formuliertje in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering (indien je dit selecteert word je automatisch op de wachtlijst geplaatst aangezien we voor huidverbetering momenteel een klantenstop hebben)

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord

    Vincent De Loof