Laatste nieuws

 • Krijg je graag als eerste een seintje indien er last minute een plaatsje vrij komt in onze agenda’s, dan kan je nu lid worden van volgende facebook groep
 • Heb jij onze Joyn klantenkaart al, met deze kaart kan je bij honderden handelaars terecht in gans vlaanderen. Bij Esthetiek Margot ontvang je voor elke aankoop van kledij of accessoires en elke klassieke verzorging (behalve permanente make up) puntjes (1€=1 punt). Voor elke honderd puntjes ontvang je 5 euro korting, dit komt dus steeds neer op een korting van vijf procent. Check de website van Joyn en ontdek bij welke andere handelaars je de Joyn kaart kan gebruiken.
 • Vanaf nu ook verkrijgbaar dames- en herenparfums van o.a. Versace, Dsquared, Trussardi, Salvatore Ferragamo, Mademoiselle Rochas en Moschino.
 • Kom zeker een kijkje nemen naar de nieuwe collecties van Only en Jacqueline de Yong waarvan er al heel wat binnen is.
 • Beste klanten,

  Zoals jullie allemaal volgen wij de huidige, snel veranderende ontwikkelingen in het Corona verhaal zeer nauw op de voet. voor zowel het belang van onze klanten, onszelf en onze onderneming in deze uitzonderlijke tijden.

  We hebben allemaal familie en dierbaren en wij willen niet mee de oorzaak zijn dat mensen ziek zouden worden.
  Daarom vind ik het voor zowel onze klanten als ons personeel veiliger en verstandiger om alle behandelingen voorlopig niet te laten doorgaan en ook de winkel volledig te sluiten.

  Van zodra wij een zicht hebben op de duur van deze crisis zullen wij alle mensen die ingepland stonden zelf contacteren om een nieuwe afspraak in te plannen

  Dit is een heel moeilijke beslissing om te nemen, omdat ik jullie allesbehalve wil teleurstellen, en ik weet hoezeer er vaak naar een behandeling uitgekeken wordt. Ook brengt dit natuurlijk een zware financiële impact voor onze zaak met zich mee. Maar ik denk persoonlijk dat we beter met zijn allen de ‘korte’ pijn doorstaan, dan dat we maanden aan een stuk met halve maatregelen mekaar blijven verder besmetten met een nog grotere impact.

  Wij zijn er ons van bewust dat er zowel voor jullie als voor ons een hele zware periode aanbreekt, maar wij zijn ervan overtuigd dat we hier samen sterker uitkomen.

  Ik wens jullie allen een goede gezondheid toe de komende periode en zorg goed voor elkaar. Hopelijk kunnen we jullie snel terug in goede gezondheid verwelkomen.

  Margot, Vincent, Elien en Ophelie ❤️❤️❤️