Laatste nieuws

 • Klanten die in de toekomst een afspraak voor een schoonheidsbehandeling of voor permanente make up hebben lezen best volgende veiligheidsmaatregelen nog even na.
 • Vanaf 1 september 2020 bieden wij enkel nog behandelingen aan inzake permanente make up en huidverbetering, het gedeelte kledij en klassieke schoonheidszorgen wordt overgenomen door Excliesa, lees er alles over in volgend artikel.
 • Helaas moeten wij voor een tweede maal de deuren sluiten.
  Dit vanaf 1 november 2020 tot …..
  Emotioneel, organisatorisch en financieel opnieuw een hele zware dobber voor ons en alle collega’s.
  Van zodra wij over een datum beschikken waarop wij mogen heropenen zullen alle klanten die een afspraak gepland hadden tijdens deze periode persoonlijk door ons gecontacteerd worden om een nieuwe afspraak in te plannen. Heb je nog geen afspraak maar wel interesse, bel ons gerust voor meer informatie of om een afspraak in te plannen na de lockdown.
  Alvast bedankt voor jullie begrip, medeleven en steun.
  Hou het veilig en gezond
 • Sinds kort werken wij samen met Isagenix inzake gezonde voeding, voedingssupplementen en gewichtscontrole. Interesse ? Bel ons voor meer info.
 • Fantastisch nieuws: nog voor de zomer komt de Collagen Elixir van Isagenix naar Europa, lees er alles over op volgende pagina.