Voor- en nabehandeling pmu

Voorbehandeling permanente make up wenkbrauwen of lippen:

Verdoving van de wenkbrauwen of lippen kan gebeuren door het aanbrengen van een verdovende zalf, dit vanaf 1 uur voor de behandeling en ieder kwartier te herhalen, 4 maal in totaal dus. U mag hierbij telkens een dikke, zichtbare laag aanbrengen.
Indien u de zalf liever niet zelf aanbrengt kunnen wij dit gerust voor u doen, in dat geval dient u wel een uurtje voor de afspraak reeds aanwezig te zijn en de zalf zelf mee te brengen.Laat u permanente make up aan de lippen plaatsen en heeft u in het verleden reeds last gehad van herpes (koortsblaasjes) aan de lippen, bel ons dan even op, dan geven wij je meer uitleg.Tracht sowieso een kwartiertje voor de afspraak reeds aanwezig te zijn, dit omdat er nog een vragenlijstje dient ingevuld te worden.

Nabehandeling permanente make up wenkbrauwen of lippen:

Nabehandeling dient ofwel met Vaseline te gebeuren ofwel met een speciaal daarvoor ontworpen zalf, deze fixeert de kleur nog iets beter en kan je na de behandeling bij ons verkrijgen, kostprijs is 8 euro.
Deze zalf of vaseline 4 maal daags aanbrengen, gedurende 5 dagen (of tot alles mooi is genezen), gewoon telkens een beetje vettig maken is voldoende, geen te dikke laag. Water, zon, zonnebank en make up gedurende 10 dagen zoveel mogelijk vermijden. Laat de korstjes vanzelf afvallen, zeker niet aan krabben of wrijven.
De wenkbrauwen mogen na dag 7 (niet eerder) eens proper gemaakt worden met een vochtig doekje, alle restjes zalf en resterende korstjes mogen dan verwijderd worden.

Voorbehandeling permanente make up ogen:

Verdoving van de ogen gebeurt door ons, u dient enkel het ongeopende doosje zalf (op doktersvoorschrift) mee te brengen naar de afspraak. Opgelet, indien u zelf reeds verdoving heeft aangebracht of een alternatief product heeft gebruikt word niet aan de behandeling begonnen.

Nabehandeling permanente make up ogen:

Nabehandeling dient te gebeuren met de besproken zalf. Maximum 4 maal daags, gedurende 5 dagen, gewoon telkens een beetje vettig maken is voldoende, geen te dikke laag. Niet langer dan 5 dagen gebruiken, enkel een fijn laagje en zeker niet meer dan 4 maal daags aanbrengen. Overdrijven zou ervoor kunnen zorgen dat je gaat reageren op de zalf. Water, zon, zonnebank en make up gedurende 10 dagen volledig vermijden. Laat de korstjes vanzelf afvallen, niet aan krabben en zeker niet in de ogen wrijven. Draag je uitneembare lenzen, dan geven wij het advies om de eerste dagen na de behandeling de lenzen nog niet opnieuw in te brengen.

Wenst u een afspraak of meer informatie ?
Vul volgend formuliertje in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord