Voor- en nabehandeling pmu

Voorbehandeling permanente make up:

Verdoving kan gebeuren door het aanbrengen van een verdovende zalf, dit vanaf 1 uur voor de behandeling en ieder kwartier te herhalen, 4 maal in totaal dus. U mag hierbij telkens een dikke, zichtbare laag aanbrengen waarbij u de ogen zelf wel dient te vermijden.
U brengt dit dus best aan met een oorstokje, niet op de wimperrand zelf, waar de pmu gaat worden aangebracht, maar op de oogleden (net eronder of erboven). De zalf dringt sowieso door in de huid tot de wimperrand. Indien er zalf in de ogen is terecht gekomen onmiddellijk uitwassen met water.

Indien u de zalf liever niet zelf aanbrengt kunnen wij dit gerust voor u doen, in dat geval dient u wel een uurtje voor de afspraak reeds aanwezig te zijn en de zalf zelf mee te brengen.

Tracht sowieso een half uurtje voor de afspraak al aanwezig te zijn.

Nabehandeling permanente make up:

Nabehandeling dient te gebeuren met de besproken oogzalf. 4 maal daags (ook niet meer), gedurende minimum 5 dagen (of tot alles mooi is genezen), gewoon telkens een beetje vettig maken is voldoende, geen te dikke laag. Water, zon, zonnebank en make up gedurende 10 dagen zoveel mogelijk vermijden. Laat de korstjes vanzelf afvallen, zeker niet aan krabben.

Ogen boven en onder (na genezing)