Gastenboek

Welkom op ons gastenboek, laat gerust een berichtje achter (helemaal onderaan deze pagina).

Bekijk ook onze facebookpagina voor meer reacties

57 Comments

 1. Heel fijne ervaring met Cerefino compleet. Elien doet uitstekend en met passie haar job. Ze geeft je alle nodige uitleg en stelt je meteen op je gemak. Ik kijk al uit naar de volgende behandeling.

 2. Na enkele begandelingen voor huidverbetering bij Elien, heb ik stap gezet om wenkbrauwen te laten doen bij Margot. Ik ben nu al tevreden, maar Margot wil perfectie en daarom volgt nog een bijwerking.
  Ik laat met veel plezier maandelijks mijn huid verzorgen door Elien. Puur genieten met raad op maat voor de beste behandeling.

 3. Fijn ervaring bij instituut Margoo .Heel professioneel.Heel vriendelijk.Heel tevreden van mijn permanente make-up.Aanrader!!!!

 4. Super tevreden over mijn micro blading eybrows, vriendelijke ontvangst en Margot is een krak in haar vak.
  Bedankt.

 5. Zeer tevreden over de behandeling (wenkbrauwen powder brows). Mooie, zeer natuurlijke vorm. Vriendelijke ontvangst, een aanrader!

 6. ontvangst super!! behandeling microblading heel tevreden van ,een aanrader!

 7. Zeer professionele ontvangst en uitleg. Eigenares, uitbaatster en estheticienne Margot werkt nauwkeurig in een mooi verzorgd instituut. Aangename en rustige sfeer.

 8. Beste team Margot,
  Super content van mijn permanente make-up.
  Wenkbrauwen en lijntje onder de ogen.
  Heel vriendelijk en professionele mensen.
  Ik kom zeker terug !

 9. Mooi resultaat ! Blij met mijne nieuwe blik 🤩
  Margot is een echte aanrader krak in haar vak ❤️

 10. Als je binnen komt bij maison Margot wordt je hartelijk ontvangen en wordt alles heel goed uitgelegd. Ik heb een permanente make-up laten doen aan ogen en wenkbrauwen. Het resultaat is super! Een echte aanrader!!

 11. Permanente make up laten doen aan de ogen, heel tevreden met het resultaat, ook voor de bijwerking meteen een datum gekregen heel vriendelijk! Staan ook meteen klaar met hun professionele uitleg! Ik ga zeker terug!!

 12. Service na verkoop is belangrijk, wel als er over goede service gesproken wordt, zet Margot en Vincent maar bovenaan.
  2 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten behandelen, nu had ik daar toch een vraagje over…geen probleem, van het moment dat ik Vincent hiervan op de hoogte bracht, kreeg ik direct antwoord alsook een datum om dit eens te bekijken. Vandaag is dit dus gebeurd en moet zeggen ik ben met een voldaan gevoel buiten gegaan en is dit nu net wat wij allemaal willen????
  Ik kan deze mensen alleen maar aanraden, professioneel top, vriendelijk top, service super top…kortom wie hier komt is een TEVREDEN klant.
  Merci’kes… 😍

 13. Super professioneel en heel vriendelijk zowel Margot als Vincent.
  Ik voelde mij direct op mijn gemak.
  Een echte aanrader!!

 14. Een aantal jaar geleden onder mijn ogen een zwart lijntje laten zetten omdat het mij zelf met make-up niet lukt met 1 hand. Volgende maand kom ik terug voor een zwart lijntje onder EN boven mijn ogen zo tevreden was ik. Ik zou nergens anders willen gaan: heel vriendelijk en ik voel mij bij Margot echt op mijn gemak tijdens de behandeling.

 15. Na zolang twijfelen of ik het wel zou laten doen, ben ik super blij met mijn permanente make-up boven en onder het oog. Praktisch niets last gehad. Ook goede informatie gehad voor de nazorg. Dank u Margot voor het mooie resultaat. Een echte aanrader!!!

 16. 28mei permanente lijntjes onder en boven de ogen laten plaatsen. Dag nadien gaan werken zonder probleem!
  Zéér blij met het resultaat, perfect uitgevoerd volgens mijn wensen.
  Al een hoop toffe reacties gekregen op het goede vakmanschap.
  De behandeling met mondmasker is eens iets anders maar gaat even goed!

 17. Na een jaar twijfelen heb ik mij goed geïnformeerd waar ik het best microblading zou laten doen.
  Margot werd mij aangeraden. En het klopt hoor!
  Super super tevreden. Heel mooi resultaat!!! Dit had ik echt vroeger moeten laten doen ?. Dankjewel Margot en team.

 18. Voor de tweede maal bij margot geweest voor Permanente make up. Weer heel tevreden. Super vriendelijke mensen.

 19. ben gisteren bij esthetiek margot gewees voor een permanente make up ogen boven onder super mooi gedaan zeer tevreden Daarmee
  zeer vriendelijke mensen,
  zeker een aanrader Esthetiek Margot Top?

 20. Alweer prachtig werk geleverd,vriendelijke ,warme ontvangst….Ik kijk uit naar de volgende afspraak.
  Dankjewel Margot en CO

 21. Mijn permanente make-up laten doen , Margot is een professional. Afgewerkt tot in details , duidelijke informatie over de voor-en nabehandeling, heel zacht tijdens de behandeling en vooral proper en verzorgd. Iedereen is er supervriendelijk en heeft kennis van het vak. Ik heb mijn ogen vandaag laten afwerken met wimperextensions. Deze zijn prachtig en dit alles zorgt voor een enorme tijdswinst ‘s morgens in de badkamer.Ik ben een super tevreden klant.??

 22. ik ben de 1e keer 16 jaar geleden geweest om permanente make up van mijn ogen onder en bovenkant te laten doen en nog steeds mooi resultaat! Vandaag voor een bijwerking geweest van mijn wenkbrauwen en het resultaat is nog steeds perfect, naar mijn wens! Dank je wel Margot !

 23. Bijna een jaar geleden PMU boven laten doen. Op moment zelf wel pijnlijk maar super mooi resultaat. Margot stelt je direct op je gemak!

 24. Vandaag mijn nagels laten doen bij Margot ( verlenging + gelish dip). Ontzettend tevreden van het resultaat! Keuze uit heel veel verschillende kleurtjes, perfecte afwerking , aangename sfeer en een hartelijk ontvangst. Echt een aanrader! Tot binnenkort !

 25. Dinsdag was best wel spannend, heel wat zenuwen voor mijn PMU bovenaan. Dit was eigenlijk voor niets nodig. Ik ben heel vriendelijk onthaald geweest, een lekker kopje koffie gekregen en er was echt een rustige sfeer. Geen pijn gehad en veel geduld en kalmte straalde Margot uit. Heel blij met het resultaat en dank je voor alles.

 26. Zaterdag 10/06 langsgeweest voor pmu aan de ogen (boven en onder). Ik ging er naartoe met een klein hartje, stijf van de stress maar dat was nergens voor nodig! Heel vriendelijke ontvangst, koffie’tje gedronken, eens rondgeneusd in de winkel. Het deed absoluut geen pijn, het is wel een erg irritant gevoel. Ik had het al veel eerder moeten doen! Aanrader!

 27. Oeps iets vergeten…. ook wenkbrauwen laten doen met hetzelfde schitterende resultaat !!

 28. Permanente make-up laten doen vorige week donderdag. Pmu ogen boven en onder. Zeer tevreden….. moest het al veel vroeger hebben gedaan !!! Halfuurtje pijn meer dan waard. Merci Margo en team!!

 29. Geweest voor een lipcontour
  Zeer goede uitleg gekregen voor de voor -en nazorg
  Beiden zeer vriendelijk
  Het mooie winkeltje die aan de praktijk verbonden is, is mooi meegenomen?

 30. Ik heb 2 weken geleden een lijntje boven en onder laten doen aan mijn ogen en ik ben heel tevreden van het resultaat! Ik werd echt op mijn gemak gesteld door Margot! Ben blij dat ik de stap gezet heb om het te laten doen! Bedankt Margot en haar team!

 31. Ik ben heel tevreden over mijn eyeliner onderaan. Zowel van het toepassen als van het resultaat. Naar mijn mening deed het geen pijn, ging het snel vooruit en is het resultaat ook écht wat ik gevraagd had. TOPPIE!

 32. Héél erg tevreden !!!
  Ik heb lang getwijfeld over PMU aan mijn ogen.
  Ik moest dit al veel eerder gedaan hebben…
  Prachtig werk en héél erg sympathiek !
  DANKJEWEL !!

 33. Super tevreden! Ondertussen permanente make up op wenkbrauwen,lippen (countour), eyeliner boven -en onder oogleden. Morgen bel ik voor een kleine opfrissing maar prachtig resultaat! Perfect als besproken, Gouden handen en zeer vriendelijke dame! Bedankt, Margot! 

 34. Vandaag terug geweest bij Margot voor de afwerking van permanente make up van de wenkbrauwen. Ze zijn super. Heel natuurlijke en volle wenkbrouwen zoals ik het graag had. Heb altijd donkere stevig mooie wenkbrouwen gehad, maar met ouder worden bleef daar niet veel van over. Ik voelde mij zo onvolmaakt met die paar haartjes boven mijn ogen . Dit schrijf ik om te zeggen dat ik geen ijdele vrouw ben, maar dat ik er wel verzorgd wil voorkomen en aan mijn zelfvertrouwen werk.Ik ben 64 jaar.

  Dikke proficiat Margot en dank u

 35. Op 24 mei permanente make up van mijn ogen boven laten doen, heel erg tevreden. Heel goed gedaan.

  Heel vriendelijk ontvangen en je voelt je meteen thuis.

  Al vele complimentjes gekregen, had het al eerder moeten laten doen. 

 36. Mijn ogen laten doen bij Margot en super blij ,ik ben van Merelbeke en het was de moeite om naar Liedekerke te rijden .lieve mensen ik voelde mij direct op mijn gemak bij Margot ,

 37. Heb al heel lang geleden van boven en onder de ogen laten doen.Na al die jaren nog steeds perfect.Heb al vele mensen gestuurd.Wij komen uit Leuven maar is echT de moeite waard.Volgende woensdag gaan mijn dochter en vriendin om hun retouche.thanks Margot.

 38. Gisteren nabehandeling laten doen van ogen en lippen en ook mn wenkbrauwen laten doen. Bedankt voor de mooie getekende wenkbrauwen Margot, je bent een krak in je vak!

 39. Ben bij margot geweest voor permanente make-up aan de ogen boven en onder zeer content,was de verplaatsing meer dan waard snel en proffesioneel gedaan aan goede prijs,ik maak zeket mond aan mond reclame,super lieve mensen daar.

 40. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen bij Margot en het resultaat is heel mooi.
  Ben heel tevreden ,Margot neemt ook tijd om uitleg te geven en hoe ze aan het werk gaat en stelt de klant gerust. Margot is echt een aanrader ,en de beste in haar vak !

 41. Ik ben 20 november geweest voor permanente make-up voor ogen boven en onder. Ik ben heel tevreden,ik moest het al veel vroeger gedaan hebben.Ik heb ook al een vriendin die een afspraak gemaakt heeft.

 42. Ik ben ook supertevreden kom van west_vlaanderen,maar tis de moeite om te rijden was wel wat bang en nerveus maar door jou kwam ik rustig,zeer vlot aangebracht,doe zo verder,ben ook supertevreden met het resultaat,zat wel wat blauw en dik maar dat hoort erbij zeker:-)ik had het al veel eerder moeten doen,merci binnen enkele maanden mag ik terug om het voor een tweede keer te doen,zal al meer op mijn gemak zijn.de pijn ben je snel vergeten als je het gemak kent,je ogen zijn altijd mooi MERCI gr tot later

 43. 15 mei geweest bij Margot, ogen onder en boven en wenkbrauwen laten doen….. supermooi resultaat, na genezing zet ik een foto op de site

 44. ja inderdaad ben enkele jaren geleden ook bij margot voor lijntje onder en boven mijn ogen geweest en iedereen zegt ook dat het mooi gedaan is en altijd supper vriendelijk rita

 45. Ogen boven en onder laten doen bij Margo 2007, ga nu terug omdat ik tevreden ben. Heb ook al vriendinnen gestuurd. Steeds goeie reacties. SUPER!!

 46. Hallo Margot, heb nu 18 maart 2015 permanente lijntjes onder en boven de ogen laten zetten en ben super blij , heb spijt dat ik het niet vroeger laten doen heb. Het is super gedaan en vlug en betaalbare prijs..

 47. Ik heb nu bijna 2 jaar mijn eyeliner boven en onder de ogen en ben er zéér content van! Vorige zomer mijn retouche laten doen, er moest nog een klein hoekje gecorrigeerd worden en het mag gezegd zijn, de perfectie bestaat niet maar dit benadert het toch wel heel dicht 😉
  Ik krijg superleuke reacties van iedereen en maak dan ook heel graag reclame voor jullie, bij deze mag je vriendin nr. 3 verwachten die contact met jullie zal opnemen voor permanente make-up! 🙂

 48. Heb permanente make up laten doen aan mijn ogen. Bovenkant en onderkant, en ben super content. Hadden ik het geweten hadden het veel vroeger laten doen. Nog eens bedankt Margot voor het mooie resultaat 🙂

 49. Zeer tevreden van mijn permanente oog make-up, heb ik intussen al 3,5 jaar en staat er nog steeds evengoed op als in het begin! Even pijnlijk maar dat is het OOO zo waard!

 50. Een tevreden klant! Pmu onder en boven laten doen, super vlot en mooi gedaan, heel tevreden van het resultaat. De moeite waard om er een uurtje voor te rijden!

 51. Verleden week mijn lippen laten doen en vandaag mijn ogen, is heel mooi gedaan, ik raad het iedereen aan! Margot zei dat ze mijn ogen sprekender ging maken, en dat is ook zo. Ik ben van Oostende maar het is de verplaatsing meer dan waard, bedankt Margot !

 52. Specialiste in permanente make up en ook van de andere behandelingen en service zeer tevreden ! Mooie site !

 53. Heb voor permanente make up gekozen en ben Super blij heel professioneel en zeer mooi gedaan!!! Bedankt Margot en team !!!

 54. Super tevreden. Lijntje onder en boven de ogen, heel erg tevreden en al leuke complimentjes gekregen. Echt een aanrader! Je bent er helemaal op je gemak en heel mooi gedaan. Dank je wel Margot!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *