Chemotherapie en wenkbrauwen

Wanneer de diagnose ‘kanker’ wordt gesteld krijg je onmiddellijk een zware klap te verduren.
Zowel emotioneel als fysiek wordt je zwaar op de proef gesteld.
Toch blijft iedereen er graag goed uit zien, dit geldt zowel voor wie gezond is als voor wie ziek is. Je voelt je automatisch beter en straalt meer zelfvertrouwen uit.
Of de behandeling nu bestaat uit chemotherapie, radiotherapie, een operatie of een combinatie van, één van de neveneffecten die niet noodzakelijk maar toch vaak voorkomt is haarverlies.
Op het gebied van hoofdhaar bestaan er reeds diverse tijdelijke of permanente oplossingen.
Echter worden de wenkbrauwen vaak over het hoofd gezien, nochtans een niet onbelangrijk aspect in de mimiek en de toon van het aangezicht. Mooie wenkbrauwen maken een belangrijk deel uit van je uitstraling.
Bij Esthetiek Margot hebben we een methode ontwikkelt waarbij mensen die zich in deze situatie bevinden snel en efficiënt kunnen worden geholpen, mits toestemming van de behandelende arts.
Wanneer dergelijke diagnose wordt gesteld moet vaak relatief snel met de behandeling worden begonnen, ondanks onze lange wachttijden wordt er naar een oplossing gezocht zodat u op heel korte termijn wordt geholpen of er wordt tussen genomen.
Voorwaarde is wel dat u toestemming heeft van de arts en dat de bloedwaarden deze behandeling dus toelaten.
Waaruit bestaat deze behandeling nu precies. Van zodra u kan langskomen wordt er onder de nog bestaande wenkbrauwen een basis van microblading geplaatst. Op die manier weten wij achteraf exact op welke positie verder te werken, in bepaalde gevallen komt de haargroei na stopzetting van de behandeling namelijk volledig of gedeeltelijk terug.
Wanneer de chemotherapie op een bepaalt niveau is gevorderd of achter de rug is wordt er (mits toestemming van de arts) een nieuwe afspraak vast gelegd.
Vervolgens wordt de microblading tot in de perfectie afgewerkt, met 1 of soms zelfs 2 behandelingen.
Bespreek dit zeker eens met je arts, of contacteer ons op het nr 053/41.55.30, wij helpen je graag verder.
Bent u zelf arts, verpleegkundige of medewerker op een dienst oncologie en wenst u meer uitleg, aarzel dan ook zeker niet om ons hierover te contacteren.

Wenst u een afspraak of meer informatie ?
Vul volgend formuliertje in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord

    Vincent De Loof