Last minute afspraken

Wij hebben het het geluk te kunnen zeggen dat onze agenda’s steeds heel goed gevuld zijn en het toch steeds een tijdje wachten is vooraleer je een afspraak kan vastleggen. Een probleem waar we echter meer en meer mee geconfronteerd worden zijn last minute annulaties, vaak door ziekte en onvoorziene omstandigheden. Heel vervelend voor ons, omdat dit een aanzienlijk inkomenverlies betreft en we deze afspraken meestal niet meer ingevuld krijgen op heel korte termijn, maar uiteraard ook vervelend voor andere klanten die ondertussen vaak lang moeten wachten op de eerste vrije plaatsen op langere termijn. Om dit probleem deels aan te pakken hebben we een set van korte behandelingen en demo’s uitgewerkt die exclusief last minute zullen te boeken zijn. Hou dus zeker onze instagram story’s en onze last minutes facebook groep in de gaten, daar zullen alle vrij gekomen plaatsjes worden gepost. Voor het vastleggen van last minutes bel je ons best zo snel mogelijk op het nr 053397987. Via mail of online verlies je vaak nog kostbare tijd waardoor we je boeking niet kunnen garanderen. Voorlopig kan je hiervoor volgende behandelingen boeken :

  • Make-up demo : Op een make-up demo kan je kennismaken met I AM KLEAN tijdens een persoonlijke make-upsessie. Je wordt gedurende 30 minuten gemaquilleerd door Elien en hierbij krijg je tips en advies. Kostprijs is 30€ maar bij aankoop van I AM KLEAN producten wordt dit in mindering gebracht en is deze demo dus gratis.
  • Demo Marc Inbane : Ideaal voor wie graag een bruin kleurtje heeft, zonder gezondheidsrisico of kans op pigmentvlekken. Tijdens deze demo krijg je eerst uitleg over de producten en het gamma van Marc Inbane en krijg je tips & tricks mee voor het beste resultaat of om je resultaat te optimaliseren. Nadien kan je kiezen voor een korte demo met het sprayen van gelaat en decolté OF decolté en armen. Zo kan je zelf de kwaliteit van onze productjes aanvoelen en bewonderen. Deze demo neemt ongeveer 20 minuutjes in en kost 30€. Indien je hierna overgaat tot de aankoop van één of meerdere producten wordt dit in mindering gebracht en was de demo dus gratis.
  • Nudelips preview : Graag een idee van hoe de nude lips er bij jou zouden uitzien? Bij deze preview word er samen naar een gepaste kleur gezocht en zal Elien de lippen ook reeds mappen, dit gebeurt met een fijne lipliner en zal je alvast een goed idee geven hoe een definitieve inkleuring er zou kunnen uitzien. Heb je eerder blekere lippen en hou je niet van te zware make-up, dan is nude lips de perfecte oplossing voor jou. Je eigen lipkleur maar dan iets uitgesprokener en verzorgder. Een nudelip preview duurt ongeveer 20 minuutjes en kost 30€. Indien je hierna overgaat tot het boeken van een definitieve afspraak wordt dit in mindering gebracht en was de preview dus gratis.
  • Led therapie : De led-lamp is geschikt voor de behandeling van verschillende huidproblemen. Deze techniek stimuleert de celvernieuwing, verbetert de bloedcirculatie, en stimuleert de collageen- en elastineproductie. Dit zorgt voor een anti-aging effect maar de led kan ook ingezet worden bij bv. couperose, acné, om littekens te behandelen, enz. Deze techniek in niet invasief, de lichtstralen worden door de onderhuidse weefsels geabsorbeerd. Bepaalde cellen nemen de energie op van de lichtstralen en zorgen zo voor celvernieuwing en celregeneratie. De led-therapie wordt in geval van een huidprobleem aangeraden in kuurvorm, maar uitzonderlijk kan je deze ook voor een afzonderlijke behandeling inboeken. De prijs per behandeling bedraagt 20€ per 20 minuten.
  • Uiteraard kan je een vrij gekomen plaats ook innemen voor een nieuwe huidverbetering behandeling, onder andere microneedling, chemische peeling of een behandeling met het Cerefino apparaat zijn dan mogelijk. Heb je reeds een afspraak en past deze datum je beter, geen probleem. Kom je voor de eerste keer ? Elien en Ophelie leggen je alles uit. Deze behandelingen duren ongeveer een uurtje en kunnen vanaf 65€.