Permanente make up na een ooglidcorrectie

Bij een ooglidcorrectie worden de onderste of bovenste oogleden operatief gecorrigeerd.
Dit kan een oplossing bieden voor hangende oogleden of andere klachten zoals vermoeidheid of zelfs gezichtsverlies, dit kan dus om medische redenen of om estetische redenen.
De behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving en is vrijwel volledig pijnloos.
In ons instituut kan u hier helaas niet voor terecht, deze ingreep wordt enkel uitgevoerd door oogartsen of plastische chirurgen.
Overweegt u permanente make up aan de ogen of wenkbrauwen kort voor of na een ooglidcorrectie dan dient u met het volgende rekening te houden.
Allereerst is het sterk aangeraden om de permanente make up pas na de ooglidcorrectie te laten uitvoeren, indien het in de andere volgorde gebeurd loopt u het risico dat de eyeliner of pmu aan de wenkbrauwen wordt scheef getrokken. De huid wordt namelijk opgespannen waardoor vervormingen van de permanente make up niet uit te sluiten zijn.
Verder dient u toch minimum een 6 tot 8 weken na de ooglidcorrectie te wachten vooraleer de permanente make up te laten uitvoeren, dit om de wonde de kans te geven voldoende te genezen en om infecties te voorkomen. Best informeert u ook nog eens bij uw behandelende arts.

Wenst u een afspraak of meer informatie ?
Vul volgend formuliertje in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord

    Vincent De Loof