Chemische peeling

In het gamma chemische peelings zijn zowel salicyl- als glycolpeelings mogelijk, hiervoor worden de producten van Cerepharma gebruikt.
Deze peelings hebben als doel een gecontroleerde afschilfering van de bovenste huidlaag te veroorzaken. Hierdoor worden onder andere de celvernieuwing en de aanmaak van natuurlijk collageen en hyaluron gestimuleerd. Deze oppervlakkige peelings zijn een doeltreffende, pijnloze en goed gecontroleerde behandeling die reeds vanaf de eerste toepassing zichtbare resultaten biedt.
Ze zijn heel effectief voor het behandelen van onder andere oppervlakkige en middeldiepe rimpels, acne, littekens en pigmentvlekken. De prijs per behandeling bedraagt 100€. Ziet u door het bos de bomen niet meer, geen paniek. Tijdens de eerste afspraak bekijken wij samen met u met welke behandeling u het beste start. Door de grote vraag nemen we op dit moment even geen nieuwe klanten aan voor het gedeelte huidverbetering. Dus heb je interesse om te starten met huidverbetering, vul dan onderstaand formuliertje in en selecteer huidverbetering, wij voegen je dan toe aan onze wachtlijst. Vervolgens nemen we contact op met je van zodra we terug nieuwe klanten kunnen aannemen. Voor permanente make up nemen we uiteraard nog steeds nieuwe klanten aan.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord