Glycol- en salicylpeeling

In het gamma peelings zijn zowel salicyl- als glycolpeelings mogelijk, hiervoor worden de producten van Cerepharma gebruikt.
Deze peelings hebben als doel een gecontroleerde afschilfering van de bovenste huidlaag te veroorzaken. Hierdoor worden onder andere de celvernieuwing en de aanmaak van natuurlijk collageen en hyaluron gestimuleerd. Deze oppervlakkige peelings zijn een doeltreffende, pijnloze en goed gecontroleerde behandeling die reeds vanaf de eerste toepassing zichtbare resultaten biedt.
Ze zijn heel effectief voor het behandelen van onder andere oppervlakkige en middeldiepe rimpels, acne, littekens en pigmentvlekken. De prijs per behandeling bedraagt 85€. Ziet u door het bos de bomen niet meer, geen paniek. Tijdens de eerste afspraak bekijken wij samen met u met welke behandeling u het beste start. Opgelet: momenteel hanteren wij een klantenstop voor huidverbetering, dit omdat onze agenda’s bomvol zitten en we onze service naar bestaande klanten willen garanderen. Je kan je hiervoor echter wel op de wachtlijst laten plaatsen, van zodra er een plekje vrij komt word je dan gecontacteerd, registeren voor de wachtlijst kan hier.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering (indien je dit selecteert word je automatisch op de wachtlijst geplaatst aangezien we voor huidverbetering momenteel een klantenstop hebben)

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord