Microneedling

Microneedling is een relatief nieuwe anti-aging techniek waarbij op machinale wijze met minuscule naaldjes hele kleine prikjes in de huid worden aangebracht.
Op deze manier worden er op een lichte, gecontroleerde manier kleine wondjes gemaakt in de bovenste huidlaag zonder beschadiging aan te brengen, de huid reageert hierop onmiddellijk met de start van het herstelproces dat de natuurlijke celvernieuwing activeert waardoor er een sterke stimulatie is van de aanmaak van hyaluron, collageen en elastine.
Tijdens de behandeling wordt er ook een masker aangelegd die door de betere penetratie een onmiddellijke extra boost geeft van vitamines en aminozuren.
Microneedling geeft merkbare verbetering bij huidveroudering, slappe huid, pigmentatie, littekens, couperose en striemen. De resultaten zijn al na een eerste behandeling zichtbaar, een gelifte huid met een betere elasticiteit, herstelde vochtbalans, de huid voelt gladder en frisser. Het beste resultaat bereik je echter wel met een kuur van meerdere behandelingen.
Microneedling is een vrijwel pijnloos proces, ook hoef je je geen zorgen te maken over het zicht achteraf, dit valt heel goed mee waardoor je onmiddellijk je gewone routine kan hernemen.
Opgelet, wij werken slechts op de maximaal toegelaten diepte, microneedling mag niet in combinatie met salicylpeelings en is ook niet aangewezen bij een actieve acne huid.
Een combinatie van glycolpeeling en microneedling zijn wel mogelijk. De prijs per behandeling bedraagt 65€. Ziet u door het bos de bomen niet meer, geen paniek. Tijdens de eerste afspraak bekijken wij samen met u met welke behandeling u het beste start. Opgelet: momenteel hanteren wij een klantenstop voor huidverbetering, dit omdat onze agenda’s bomvol zitten en we onze service naar bestaande klanten willen garanderen. Je kan je hiervoor echter wel op de wachtlijst laten plaatsen, van zodra er een plekje vrij komt word je dan gecontacteerd, registeren voor de wachtlijst kan hier.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering (indien je dit selecteert word je automatisch op de wachtlijst geplaatst aangezien we voor huidverbetering momenteel een klantenstop hebben)

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord