Cerefino

Met het revolutionaire cerefino apparaat kunnen meerdere niet-invasieve behandelingen gecombineerd worden. Volgende functies kunnen desgewenst gecombineerd worden: hydrodermabrasie, radiofrequentie, scrubber met ultrasoon, ultrasoon, cold hammer en zuurstofinfusie. Je kan kiezen voor een quick-cerefino of een complete cerefino, bij een quick-cerefino worden volgens jouw noden 3 functies van het apparaat gecombineerd terwijl we bij een complete cerefino alle 6 de functies gaan combineren. De prijs voor een quick cerefino bedraagt 65€, bij een complete cerefino is dit 120€. Hierna lees je nog eens de volledige uitleg van alle 6 de functies van dit apparaat. Door de grote vraag nemen we op dit moment even geen nieuwe klanten aan voor het gedeelte huidverbetering. Dus heb je interesse om te starten met huidverbetering, vul dan onderstaand formuliertje in en selecteer huidverbetering, wij voegen je dan toe aan onze wachtlijst. Vervolgens nemen we contact op met je van zodra we terug nieuwe klanten kunnen aannemen. Voor permanente make up nemen we uiteraard nog steeds nieuwe klanten aan.

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie is een techniek die verschillende werkingen combineert. Deze gaat de huid reinigen, exfoliëren en tegelijk hydrateren. Door het gebruik van de Cerefusion vloeistoffen worden dode huidcellen losgemaakt, onzuiverheden losgeweekt en krijgt de huid onmiddellijk hydratatie. Deze vloeistoffen worden op de huid gebracht doormiddel van een opzetstuk, dat de vloeistof dan ook onmiddellijk weer opzuigt. Dit zorgt er ook voor dat onzuiverheden direct mee verwijderd worden en de huid klaar is om actieve bestanddelen op te nemen. Deze techniek is minder invasief dan een chemische peeling. Deze functie kan ook additioneel bij een andere behandeling worden bij geboekt en kost in dat geval 20€ extra.

Radiofrequentie

Radiofrequentie genereert stroom (we voelen deze niet op de huid). De huid biedt hiertegen weerstand en zo wordt warmte gecreëerd. Deze warmte zorgt ervoor dat het collageen samentrekt, dus de huid verstevigt en de elasticiteit verbetert. Dit stimuleert ook de natuurlijke collageen aanmaak, wat een verstevigend en liftend effect heeft.

Scrubber met ultrasoon

De scrubber met ultrasoon wordt gebruikt in combinatie met de peeling van contrâge. De peeling zorgt ervoor dat de huid goed gezuiverd wordt en de dode huidcellen losgemaakt worden. Deze wordt nadien afgenomen met de scrubber. De ultrasoon golven van de scrubber geven trilling en warmte door aan de huid en zorgen zo voor een betere doorlaatbaarheid. De actieve bestanddelen van producten worden beter doorgelaten en opgenomen.

Ultrasoon

Ultrasoon is een techniek die gebruik maakt van ultrasone geluidsgolven, die in de huid een trilling veroorzaken en warmte opwekken. De trillingen zorgen ervoor dat de huid meer doorlaatbaar wordt en dus alle werkstoffen beter opneemt. De warmte gaat de bloedvaten openzetten en zo zorgen voor herstel van beschadigd weefsel.

Cold Hammer

De cold hammer kalmeert ontstoken, gevoelige of geïrriteerde huid. Deze techniek spant de weefsels aan en vermindert de bloedsomloop naar de behandelde zone, dus neemt zo irritatie weg. De bloedvaten worden terug samengetrokken en producten die gebruikt zijn worden vastgehouden in de juiste huidlaag.

Zuurstofinfusie

Bij zuurstofinfusie wordt gebruik gemaakt van een zuurstofstraal en actieve bestanddelen (die worden gekozen naargelang het huidtype of behoefte van de huid). De zuurstofstraal blaast zuurstof in de opperhuid, geeft zo zuurstof aan de weefsels, bevordert de bloedcirculatie, maar zorgt er dus ook voor dat de actieve bestanddelen in de juiste huidlaag worden gesluisd.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    PMU ogenPMU wenkbrauwen (microblading, powderbrows of hairstrokes)PMU liplinerPMU nude lipsHuidverbetering

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord