Microneedling

Microneedling is een relatief nieuwe anti-aging techniek waarbij op machinale wijze microscopische gaatjes in de huid worden geprikt met minuscule naaldjes.
Op deze manier worden er kleine wondjes gemaakt in de bovenste huidlaag zonder beschadiging aan te brengen, de huid reageert hierop onmiddellijk met de start van het herstelproces dat de natuurlijke celvernieuwing activeert waardoor er een sterke stimulatie is van de aanmaak van hyaluron, collageen en elastine.
Tijdens de behandeling wordt er ook een masker aangelegd die door de betere penetratie een onmiddellijke extra boost geeft van vitamines en aminozuren.
Microneedling geeft merkbare verbetering bij huidveroudering, slappe huid, pigmentatie, littekens, couperose en striemen. De resultaten zijn al na een eerste behandeling zichtbaar, een gelifte huid met een betere elasticiteit, herstelde vochtbalans, de huid voelt gladder en frisser. Het beste resultaat bereik je echter wel met een kuur van meerdere behandelingen. Opgelet, wij werken slechts op de maximaal toegelaten diepte, microneedling mag niet in combinatie met salicylpeelings en is ook niet aangewezen bij een actieve acne huid.
Een combinatie van glycolpeeling en microneedling zijn wel mogelijk.

Wenst u een afspraak of meer informatie over huidverbetering ?
Vul volgend formuliertje in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

    Ik wens een afspraakIk wens meer informatie

    * betreffende...

    microneedlingchemische peelingled-therapieik weet nog niet welke behandeling, huidverbetering in het algemeen

    Ik heb het privacy beleid gelezen en ga hiermee akkoord