Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Op maandag 1 maart 2021 mogen de schoonheidsinstituten opnieuw de deuren openen. Na een moeilijke periode zijn we hier uiteraard heel blij om. Toch zal dit voorlopig niet op dezelfde manier gebeuren als voorheen. Verschillende veiligheidsmaatregelen moeten in acht worden genomen, een aantal hiervan zijn verplicht, een aantal hebben wij zelf opgelegd.

*1,5 meter afstand: tussen de klanten zal 1,5 meter gegarandeerd worden. Deze regel is dus niet van toepassing op behandelaar en klant.
*Mondmaskers: klanten en personeel dragen een mondmasker. Indien dit vereist is voor de behandeling mag dit wel even worden afgenomen. Beschikt u zelf over een mondmasker, breng dit dan mee. Voor klanten die er geen hebben stellen wij deze ook ter beschikking.
*Te laat: bent u veel te laat op uw afspraak, dan kan deze helaas niet meer doorgaan, dit omdat dit onnodige wachtrijen zou veroorzaken
*Permanente make up: komt u voor permanente make up probeer dan minimaal een tiental minuutjes vroeger aanwezig te zijn, dit omdat er nog een vragenlijstje dient ingevuld te worden.
*Drank: normaal is het onze gewoonte de klant een kop koffie aan te bieden indien die moet wachten. Onder deze omstandigheden is dit helaas niet toegelaten.
*Magazines: magazines of krantjes zullen niet ter beschikking zijn
*Toilet: toiletgebruik wordt afgeraden, uiteraard breekt nood soms wet en kan het niet anders. Tracht dus thuis voor het vertrek nog te gaan. Indien je het toilet toch dient te gebruiken was dan steeds je handen en laat de bril omlaag wanneer u doorspoelt.
*Chauffeur: komt u samen met een tweede persoon of werd u gebracht ? Tot onze spijt mag een tweede persoon momenteel niet mee binnen in de praktijk.
*Handgel: aan de ingang en op diverse andere plaatsen is handgel voorzien, deze is vooral bij het binnenkomen van de zaak verplicht te gebruiken.
*CO²: er is een CO² meter aanwezig in de zaak, regelmatig zullen wij de zaak verluchten door deuren of ramen te openen, schrik dus niet als het er ietsje frisser is dan anders.
*Prijs: ondanks aanzienlijke bijkomende kosten rekenen wij voorlopig niks door aan de klant en blijven onze prijzen dezelfde.
*Ziekte: voelt u zich ziek of heeft u andere klachten die betrekking kunnen hebben tot Covid, verwittig ons dan en plan een nieuwe afspraak in op een latere datum.

Vincent De Loof