Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Op maandag 18 mei mogen de schoonheidsinstituten opnieuw de deuren openen. Na een moeilijke periode zijn we hier uiteraard heel blij om. Toch zal dit voorlopig niet op dezelfde manier gebeuren als voorheen. Verschillende veiligheidsmaatregelen moeten in acht worden genomen, een aantal hiervan zijn verplicht, een aantal hebben wij zelf opgelegd.

*1,5 meter afstand: tussen de klanten zal 1,5 meter gegarandeerd worden. Deze regel is dus niet van toepassing op behandelaar en klant.
*Mondmaskers: klanten (van het schoonheidsinstituut) en personeel dragen een mondmasker. Indien dit vereist is voor de behandeling mag dit wel even worden afgenomen. Beschikt u zelf over een mondmasker, breng dit dan mee. Voor klanten die er geen hebben stellen wij deze ook ter beschikking. Voor klanten van het kledinggedeelte raden wij mondmaskers aan, deze zijn echter niet verplicht.
*Afspraak: wij mogen enkel op afspraak werken, gewoon even binnen springen om de wenkbrauwen te laten epileren is dus niet mogelijk, zelfs indien er iemand vrij is.
*Wachtzaal: klanten die te vroeg zijn op hun afspraak dienen buiten te wachten, een vervelende maatregel maar helaas verplicht. Onze wachtruimtes mogen niet gebruikt worden of tot een minimum beperkt worden. Probeer op tijd te komen, dit om te vermijden dat de behandeling te veel vertraging op loopt en de klant na u te lang buiten moet staan wachten. Wanneer het uw beurt is komen wij u halen.
*Te laat: bent u veel te laat op uw afspraak, dan kan deze helaas niet meer doorgaan, dit omdat dit onnodige wachtrijen zou veroorzaken
*Permanente make up: komt u voor permanente make up en laat u de verdovende zalf liever door ons aanbrengen dan dient u ook buiten of in de wagen te wachten, je dient dan gewoon elk kwartiertje even binnen te komen om de zalf te laten aanbrengen. Indien het lukt om de zalf zelf aan te brengen verkiezen wij wel dat u dit zelf doet. Kom dan wel zeker een tiental minuutjes vroeger, dit omdat er nog een vragenlijstje dient ingevuld te worden.
*Drank: normaal is het onze gewoonte de klant een kop koffie aan te bieden indien die moet wachten. Onder deze omstandigheden is dit helaas niet toegelaten.
*Magazines: magazines of krantjes zullen niet ter beschikking zijn
*Toilet: toiletgebruik wordt afgeraden, uiteraard breekt nood soms wet en kan het niet anders. Tracht dus thuis voor het vertrek nog te gaan. Indien je het toilet toch dient te gebruiken was dan steeds je handen en laat de bril omlaag wanneer u doorspoelt.
*Duo behandelingen: duo behandelingen blijven vooralsnog verboden
*Chauffeur: komt u samen met een tweede persoon of werd u gebracht, dan dient de persoon die geen afspraak heeft buiten te wachten. Een tweede persoon mag helaas niet mee in de cabine en kan ook niet in de wachtzaal plaats nemen.
*Handgel: aan de ingang en op diverse andere plaatsen is handgel voorzien, deze is vooral bij het binnenkomen van de zaak verplicht te gebruiken.
*Plexi: voor bepaalde behandelingen en voor het afrekenen hebben wij plexi glas voorzien waar mogelijk.
*Maximaal 10m² per klant: in het winkelgedeelte trachten wij 10m² per klant te reserveren, wij hebben dit een stuk ruimer geïnterpreteerd en laten maximaal 6 klanten (in het winkelgedeelte) per keer toe, indien dit aantal is overschreden dient de volgende klant aan de ingang te wachten.
*Kledij: we zijn er ons van bewust dat kleding kopen zonder deze aan te raken niet mogelijk is. Probeer dit echter tot een minimum te beperken en neem enkel vast waar je interesse in hebt of wat je wenst te passen. Kledij die is gepast hang je terug op het daarvoor voorziene rek. Wij laten dit minimaal 1 dag hangen en stomen dit ook alvorens dit terug in de winkel te hangen.
*Afrekenen: betaal indien mogelijk zoveel mogelijk met bancontact, dit is echter geen verplichting
*Prijs: ondanks aanzienlijke bijkomende kosten rekenen wij voorlopig niks door aan de klant en blijven onze prijzen dus dezelfde.
*Ziekte: voelt u zich ziek of heeft u andere klachten die betrekking kunnen hebben tot Covid, verwittig ons dan en plan een nieuwe afspraak in op een latere datum.

Vincent De Loof