Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Eindelijk mogen de schoonheidsinstituten opnieuw de deuren openen. Na een moeilijke periode zijn we hier uiteraard heel blij om. Toch zal dit voorlopig niet op dezelfde manier gebeuren als voorheen. Verschillende veiligheidsmaatregelen moeten in acht worden genomen, een aantal hiervan zijn verplicht, een aantal hebben wij zelf opgelegd.

*Mondmaskers: mondmaskers zijn niet langer verplicht, blijf je graag één gebruiken dan is dit uiteraard toegestaan. Margot zelf zal voorlopig ook nog steeds een mondmasker dragen. Voor klanten die geen mondmasker hebben en graag één gebruiken, stellen wij deze gratis ter beschikking.
*1,5 meter afstand: tussen de klanten zal 1,5 meter gegarandeerd worden. Deze regel is dus niet van toepassing op behandelaar en klant.
*Te laat: bent u veel te laat op uw afspraak, dan kan deze helaas niet meer doorgaan, dit omdat dit onnodige wachtrijen zou veroorzaken
*Handgel: aan de ingang en op diverse andere plaatsen is handgel voorzien, deze is vooral bij het binnenkomen van de zaak verplicht te gebruiken.
*CO²: er is een CO² meter aanwezig in de zaak, regelmatig zullen wij de zaak verluchten door deuren of ramen te openen, schrik dus niet als het er ietsje frisser is dan anders.
*Prijs: ondanks aanzienlijke bijkomende kosten gerelateerd aan covid, rekenen wij voorlopig geen covid-taks door en blijven onze prijzen dezelfde, vanaf september 2022 zullen onze prijzen echter wel stijgen.
*Ziekte: voelt u zich ziek of heeft u andere klachten die betrekking kunnen hebben tot covid, verwittig ons dan en plan een nieuwe afspraak in op een latere datum.

Vincent De Loof