Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Eindelijk mogen de schoonheidsinstituten opnieuw de deuren openen. Na een moeilijke periode zijn we hier uiteraard heel blij om. Toch zal dit voorlopig niet op dezelfde manier gebeuren als voorheen. Verschillende veiligheidsmaatregelen moeten in acht worden genomen, een aantal hiervan zijn verplicht, een aantal hebben wij zelf opgelegd.

*1,5 meter afstand: tussen de klanten zal 1,5 meter gegarandeerd worden. Deze regel is dus niet van toepassing op behandelaar en klant.
*Mondmaskers: klanten en personeel dragen een mondmasker. Indien dit vereist is voor de behandeling mag dit wel even worden afgenomen. Beschikt u zelf over een mondmasker, breng dit dan mee. Voor klanten die er geen hebben stellen wij deze ook ter beschikking.
*Te laat: bent u veel te laat op uw afspraak, dan kan deze helaas niet meer doorgaan, dit omdat dit onnodige wachtrijen zou veroorzaken
*Chauffeur: komt u samen met een tweede persoon of werd u gebracht ? Tot onze spijt mag een tweede persoon momenteel niet mee binnen in de praktijk.
*Handgel: aan de ingang en op diverse andere plaatsen is handgel voorzien, deze is vooral bij het binnenkomen van de zaak verplicht te gebruiken.
*CO²: er is een CO² meter aanwezig in de zaak, regelmatig zullen wij de zaak verluchten door deuren of ramen te openen, schrik dus niet als het er ietsje frisser is dan anders.
*Prijs: ondanks aanzienlijke bijkomende kosten rekenen wij voorlopig geen covid-taks door aan de klant en blijven onze prijzen dezelfde.
*Ziekte: voelt u zich ziek of heeft u andere klachten die betrekking kunnen hebben tot Covid, verwittig ons dan en plan een nieuwe afspraak in op een latere datum.

Vincent De Loof