Promoties

Facebook wedstrijd 21-3-17 :

Zie onze facebookpagina
Voor deze wedstrijd verloten wij 1 massage van 60 minuten ter waarde van 50€. Deze wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is ook niet geassocieerd met Facebook. De winnaar ontvangt een cadeaubon ter waarde van de massage die hij kan inruilen op 1 van onze vrije plaatsen. Om kans te maken dien je de pagina ‘Esthetiek Margot’ te liken (tenzij je deze al liked) alsook de paginapost die de wedstrijd vermeld.
De winnaar (Krista Geysemans) werd op 28 maart 2017 door een onschuldige hand getrokken, zie facebook pagina.

Facebook wedstrijd 06-04-17 :

Zie onze facebookpagina
Voor deze wedstrijd verloten wij 1 behandeling wimper extensions ter waarde van 60€. Deze wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is ook niet geassocieerd met Facebook. De winnaar ontvangt een cadeaubon ter waarde van de behandeling die hij kan inruilen op 1 van onze vrije plaatsen. Om kans te maken dien je de pagina ‘Esthetiek Margot’ te liken (tenzij je deze al liked) alsook de paginapost die de wedstrijd vermeld. De winnaar (Liesbeth Goessens) werd op 25 april 2017 door een onschuldige hand getrokken, zie facebook pagina.

Facebook wedstrijd 07-06-17 :

Zie onze facebookpagina
Voor deze wedstrijd verloten wij 5 zonnebrillen van het merk Only ter waarde van 16,95€. Deze wedstrijd is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook en is ook niet geassocieerd met Facebook. Om kans te maken dien je de pagina ‘Esthetiek Margot’ te liken (tenzij je deze al liked) alsook de paginapost die de wedstrijd vermeld.
De winnaars van onze zonnebrilactie van 9 juni zijn :
Annie Schets, Sarah Boom, Christel Van Den Borre, Jill Van Landeghem en Tanja De Vos.